DSC_0532_edited_edited.jpg

DE LEIDING

 
DSC_0536_edited.jpg

AMBER CALLEWAERT

Speelclub-leiding

Amber is sinds dit jaar nieuw in de Chiro. Ze is in de leidingploeg gekomen door haar lief Arne. Amber heeft al enige ervaring met Chiro. Ze heeft namelijk nog in de Chiro van Nieuwenhove gezeten. Ja, u leest het goed, Chiro Ramsdonk is weer een West-Vlaming rijker.

DSC_0518_edited.jpg

ARNE VAN BUGGENHOUT

Speelclub-leiding

Arne begint dit jaar aan zijn vijfde jaar leiding. Samen met Amber geeft hij leiding aan de Speelclubs.

DSC_0647_edited.jpg

MIGUEL VERBRUGGEN

Rakwi-leiding

Miguel is ondertussen zeven jaar leiding en nog altijd even gemotiveerd als in zijn eerste jaar. Hij geeft het liefste leiding aan de twee jongste groepen.

Ward

WARD DE RIDDER

Rakwi-leiding

Ward, die nu aan zijn zesde jaar leiding begint, staat net zoals Miguel bij de rakwi's. Na twee jaar hoofdleider geweest te zijn, geeft hij de fakkel door aan zijn zus Lien.

DSC_0535_edited.jpg

JEROEN LUYCKX

Keti-leiding

Jeroen is drie jaar geleden mee in de Chiro gesleurd door Ward. Na twee jaar de Speelclubs geleid te hebben, pakt Jeroen nu de Keti's aan.

DSC_0693_edited.jpg

ARTHUR VERSCHUERE

Aspi-leiding

In zijn vierde jaar leiding komt Arthur zijn droom eindelijk uit. Namelijk Aspi-leiding worden. Samen met Amber vertegenwoordigt Arthur het West-Vlaamse ras in onze Chiro.

DSC_0553_edited.jpg

LIEN DE RIDDER

Aspi-leiding/hoofdleiding

Lien neemt in haar vierde jaar de taak van hoofdleiding op zich. Zo is zij de derde 'De Ridder' op rij die hoofdleiding is. Samen met Arthur neemt zij dit jaar de Aspi's voor haar rekening.

VOLWASSEN BEGELEIDER

kenny 3.jpg

KENNY HAEGEMAN

Volwassen begeleider

Kenny kon geen afscheid nemen van Chiro Ramsdonk en is na negen jaar leiding te zijn, direct begonnen als volwassen begeleider.